Karácsonyi adománygyűjtő licit 2019

Szervező:

Leírás

UPDATE - 2019.12.13.

Tegnap Katival átadtuk az adományt. Kérem, aki eddig nem utalt, már ne is utaljon! A kampány lezárut. Felajánlóként, ha nem látod hogy megérkezett volna az adomány, akkor a tételt ne add át, mert a licit nyertes nem utalt! Van sajnos pár ilyen tétel.

Beszámoló hamarosan érkezik a blogra!

UPDATE - 2019.12.08.

 1. Kérem, aki átvette/megkapta a megnyert dolgait jelölje azokat a profilján a Nyertes licitek menüpontban, aki pedig átadta, az az Archív menüpontban jelölje az átadott tételeket!
 2. Ami pedig ennél is fontosabb, aki eddig nem utalt, kérem tegye meg! 12.12-én visszük az adományt és még hiányzik 150.000 Ft!


UPDATE - 2019.12.03.

Szépen jönnek az adományok, amit december 12-én adunk át az alapítványnak. A kampány végén küldtünk ki egy kampányzáró e-mail-t fontos infokkal (átutalás, átadás stb.). Sajnos sok esetben a kiküldött e-mail-ek a SPAM mappákban kötnek ki. Kérlek nézzetek körül a SPAM-ben nem került-e oda valami. Néha akkor is SPAM-ben köt ki egy-egy adománypiacos e-mail, ha egyébként a töbsségét megkapjátok!

A legofontosabb infók azonban megjelennek a profilotokon
(kattints a nevedre a jobb felső sarokban):

 • Feltöltött tételek oldalon, a Művelet oszlopban tételenként jelölhetitek, hogy átadtátok/postára adtátok a tételt.  Itt látszik az is, ha a nyertes jelölte az átvételt.
 • Nyertes licitek oldalon jelölhetitek, azokat a tételeket, amiket sikerüt átvenni (vagy épp nem).

Továbbá:  az átutalások beérkezését, illetve átadásra/átvételre vonatkozó információk megjelennek, az adott tétel adatlapján is, a Tranzakció státusz szekcióban.

-------------------------------------------------------------------------------------

Mielőtt bármit tennél a kampányban, olvasd el figyelmesen lefelé görgetve a szabályokat!

Fontos: Olyan e-mail címmel regisztrálj, amit rendszeresen olvasol, mert oda kapsz értesítőket a licitek állásáról, és a kampány végi teendőkről! A Beállítások/Profil menüpontban tudod módosítani az e-mail címedet ha szükséges!

Az elmúlt években igen sikeres volt a karácsonyi adománygyűjtő akció, reméljük idén is csatlakoztok a CFP jótékonykodó flottillájához. Nincs más teendőtök, mint felhúzni a rénszarvaskoponyás zászlót és adakozni...

Ahogy tavaly, úgy idén is egyetlen alapítvány a célunk. Tudom, ez többeknek nem volt szimpatikus, de mi elégedettek vagyunk a formátummal, és most sem szeretnénk ha az adományok összegyűjtése és az adminisztráció túlságosan szétforgácsolódna. Nyugalom, ez évben sem a saját, titkos kincstárunkat szeretnénk gyarapítani, a befolyt összeget idén a Déméter Háznak ajánljuk fel, akik a csontvelő-átültetésen átesett gyermekek gyógyulását segítik.

Az adományokat én (Hauszknecht Imre) fogom gyűjteni egy adott bankszámlán, és én utalom át egyben a végén.

A legfontosabb szabály: Aki csatlakozik, belegyezik, hogy az adományt a Déméter Ház alapítvány kapja. Megszabhatja azonban, hogy a befolyt összeg mekkora részét szeretné átutalni, de minimum a felét. pl. Sanyi felteszi a már megunt Zooloretto társasjátékát. Kezdőlicitnek beállít 1000 Forintot, és megszabja, hogy a végösszeg 70%-át ajánlja fel jótékonyságra.

Ha bármilyen kérdésetek van a kampánnyal kapcsolatban, ne kíméljetek! A kampányoldal alján van lehetősgetek általános kérdéseket feltenni.

Fontos! Nem tudom levonni az adómból az összeget, nem erre játszom.

Megjegyzés: Ez egy jótékony játéklicit, nem pedig "vegyünk játékot nagyon olcsón". ;)

Szabályok

Felajánlóként:
 • Egy hirdetésben egyetlen tétel szerepeljen!
 • Minden hirdetésben legyen legalább egy kép!
 • Írd le a tétel állapotát, kiadását, nyelvfüggőségét stb.
 • Állítsd be a felajánlandó részt! Alapból 50%, de mi  nagyon örülünk, ha többet ajánlasz fel a bevételből. :)
 • Ha több egyforma tételt teszel fel, akkor a nevükben számmal különböztesd meg őket, pl.: Robinson Crusoe: Crewman 1, Robinson Crusoe: Crewman 2
 • Ez egy társasjátékos adománygyűjtés, ezért  társasjátékokat, kiegészítőiket és kellékeiket várunk felajánlásként, illetve olyan egyéb tárgyakat (pl.: könyvet, DVD-t) és szolgáltatásokat (pl.: közös játékparti, figurafestés), amelyek társasjátékozással kapcsolatosak. Ezen kívül legfeljebb szerepjátékok esetleg Kaland Játék Kockázat könyvek jöhetnek.
 • Meg kell határoznod az átadás módját és helyét. Postázás esetén azt, hogy mit vállalsz? Erre külön töltendő mezőt ad a rendszer.
 • Feltett tételt csak addig lehet törölni, amíg nem érkezett ár licit!
 • Az átadást/postára adást le kellene bonyolítani december 10-ig, hogy biztosan odaérjen az adományunk karácsonyig.
 • Fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsunk posztokat.
Licitálóként:
 • A licit vége november 30, szombat 20:00
 • Minden új licit a határidő utolsó 10 percében (és utána) 10 perccel tolja ki a határidőt (tehát ha valaki november 30-án 19:55-kor licitál, az új határidő 20:05-lesz). A licit addig megy, amíg nincs több licit 10 percen belül.
 • A licitek minimumja sávonként változik: 
  • 5000-ig minimum 100 Ft
  • 5000 Ft felett minimum 500 Ft
  • 30.000 Ft felett minimum 1000 Ft
   összeggel kell emelni az aktuális ajánlatot.
 • kifizetést le kellene bonyolítani december 10-ig, hogy biztosan odaérjen az adományunk karácsonyig.
 • Fenntartjuk a jogot, hogy érvénytelenítsünk konkrét liciteket.