Epic Card Game

Megtekintve: 138 Megfigyelők: 1
Hirdető: Dávid Orosz
Azonosító: 2067
Adomány mértéke: 100 %

Állapota: használt, de jó és hiánytalan

Az Epic Card Game egy közepesen összetett társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 40 perc. A játékot 2015-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb két személyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb kátyajáték kategóriában. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés, a kártya húzás és a vedd el mechanizmusokra.

Az Epic Card Game egy újabb gyönyörűen megrajzolt kártyajáték, amit nagyon könnyű elkezdeni játszani, de a parti folyamán jutalmazza a mélyeb startégiai döntéseket. A játék maga bár hasonló a TCG játékokhoz, mégsem gyűjtögető paklikból áll. Minden doboz ugyanazt a 120 lapot és a 8 kétoldalas hőskártyát tartalmazza.

A játék menete könnyed és egyszerű. Nincsenek különböző energia kártyák, hanem minden lapnak van egy arany költsége. Minden kör elején kapunk 1-1 aranyat, és így tudjuk lehívni a lapjainkat a kezünkből. A társas négy frakció kártyáit tartalmazza: Good, Evil, Sage és Wild.

Akik szeretik a kártyajátékokba oltott fantasy játékokat azoknak az Epic Card Game biztosan sok izgalmat tartogat.

Tranzakció státusz

Az átutalás megérkezett
-
-
Ajánlattevő Ajánlat Időpont
3 500
Ft
2019.11.25. 22:51:54

Hozzászólások

Még senki sem szólt hozzá