Adománygyűjtő akció Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány számára 2020

Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány

Alapítványunk 1993-ban alakult. Legfőbb feladatunk a menhely fenntartása és működtetése. Kb 300 - 320 kutya és 60 - 80 cica napi ellátásáról (etetés, állatorvos, oltások) gondoskodunk. A körzetben jelentős a szerepünk. Nyilvántartást vezetünk a talált és az elveszett állatokról.
Legfőbb nehézségeink a kutyák gazdához kihelyezése és az anyagiak megteremtése. Folyamatosan frissítjük az oldalunkat, mégis a személyes látogatást javasoljuk a felelősségteljes kiválasztáshoz. Nagyon szeretnénk, ha a kutyáink sorsa jóra fordulna és szerető családra találnának.

Honlap: http://www.zoldmenedek.hu/

Leírás

Az elmúlt években igen sikeresek voltak a karácsonyi adománygyűjtő akciók (2018, 2019), amely reméljük, idén is hasonlóan sikeres lesz ősszel.

Ez a kampány azonban most egy attól független kampány és ha lehetséges, akkor a későbbiek során is visszatérhet majd.

Néhány bontatlan, KS verziós és egyéb játék eladásából történő bevételt mindenképp a váci Zöld Menedék Állatvédő Alapítványnak szerettem volna felajánlani, ami a karácsonyiban nem megoldható, így az ottani kedvezményezettet - amikor tudom és tehetem - vásárlással támogatom.

Így kellett egy új kampány, ami által megvalósul a fenti célom.

Az adományokat én (Dudogh László, vagy aki úgy ismer, annak cras - craslorg) fogom gyűjteni egy adott bankszámlán, és én utalom át egyösszegben a végén.

Szabályok

Mielőtt bármit tennél a kampányban, olvasd el figyelmesen a szabályokat!

Fontos: Olyan e-mail címmel regisztrálj, amit rendszeresen olvasol, mert oda fogsz kapni értesítőket a licitek állásáról, és a kampány végi teendőkről! A Beállítások/Profil menüpontban tudod módosítani az e-mail címedet ha szükséges!

Jelen kampány célja a Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány támogatása, így aki csatlakozik, belegyezik, hogy az adományt ők kapják.

A karácsonyi licithez hasonlóan megszabhatod, hogy a befolyt összeg mekkora részét szeretnéd átutalni, de minimum az 50%-át szükséges.

(pl. valaki felteszi a már megunt társasjátékát. Kezdőlicitnek beállít 1000 Forintot, és megszabja, hogy a végösszeg 70%-át ajánlja fel jótékonyságra.)

Ha bármilyen kérdésetek van a kampánnyal kapcsolatban, írjátok megbátran. A kampányoldal alján van lehetősgetek általános kérdéseket feltenni.

Fontos! Nem tudok és nem is akarok nyerészkedni az esetleges adózással kapcsolatban,ez nis célom.

Megjegyzés: Ez egy jótékony játéklicit, ezért a cél az dományozás legyen és ne az olcsó játék. Ez természetesen a kikiáltási árak függvénye is.