Karácsonyi adománygyűjtő licit 2020

Szervező:

InDaHouse Hungary

Az InDaHouse Hungary Egyesület önkéntesei borsodi falvakban élő, hátrányos helyzetű gyerekeknek tartanak egyéni és csoportos fejlesztő foglalkozásokat heti rendszerességgel. Céljuk, hogy a hozzájuk járó gyerekek önmegvalósító, felelős, a saját sorsukat irányító felnőttekké váljanak, akik a tőlük kapott támogatást be tudják építeni a gyermekeik nevelésébe.

További infók az alapítvány weboldalán!

 

Leírás

Fontos: Olyan e-mail címmel regisztrálj, amit rendszeresen olvasol, mert oda kapsz értesítőket a licitek állásáról, és a kampány végi teendőkről! A Beállítások/Profil menüpontban tudod módosítani az e-mail címedet ha szükséges!

Az elmúlt években igen sikeres volt a karácsonyi adománygyűjtő akció, reméljük idén is csatlakoztok a CFP jótékonykodó flottillájához. Nincs más teendőtök, mint felhúzni a rénszarvaskoponyás zászlót és adakozni...

Nyugalom, ez évben sem a saját, titkos kincstárunkat szeretnénk gyarapítani, a befolyt összeget idén a InDaHouse Hungarynek ajánljuk fel, akik borsodi falvakban élő, hátrányos helyzetű gyerekeknek tartanak egyéni és csoportos fejlesztő foglalkozásokat heti rendszerességgel.

Az adományokat idén is én (Hauszknecht Imre) fogom gyűjteni egy adott bankszámlán, és én utalom át egyben a végén. Nem tudom levonni az adómból az összeget, nem erre játszom.

Megjegyzés: Ez egy jótékony játéklicit, nem pedig "vegyünk játékot nagyon olcsón". ;)

 

Szabályok

Mielőtt bármit tennél a kampányban, olvasd el figyelmesen lefelé görgetve a szabályokat!

  • Aki csatlakozik, beleegyezik, hogy az adományt az InDaHouse Hungary Egyesület kapja.
  • A kampány 2020. november 6. 10:00 - 2020. november 20. 20:00 között aktív.
  • Mielőtt feltöltesz egy tételt olvasd el a Hirdetéskre vonatkozó szabályokat! Ezeket a Hirdetésfeladás felület tetején találjátok. A szabályoknak nem megflelő tételeket töröljük!
  • Fenntartjuk a jogot, hogy érvénytelenítsünk konkrét liciteket.
  • A kampány lezárása után a kifizetést és az utalásokat le kell bonyolítani december 2-ig, hogy biztosan odaérjen az adományunk karácsonyig! Ha egy tétel ellenértéke nem érkezik meg 2020. december 02. 19:00-ig, akkor a licitet érévnytelennek tekintjük, a nyertes a nyereményét nem veheti át!
  • Átadásra a következő szabályok vonatkoznak:
    • Csak akkor adjátok át a terméket, ha már megérkezett hozzánk az ellenértéke, és azt jeölltük a rnedszerben.
    • A szervezők nem gyűjtik a felajánlott játékokat, azt a felajánló adja át személyesen/postán a kampány lezárta és az utalások beérkezte után! 
    • Átadásnál törekedjetek a minimális személyes kontaktusra, és a tartástok be a Covid-19-cel kapcsolatos aktuális előírásokat!
  • Nagyon ritkán, de sajnos előfordul, hogy egy megnyert tételt a nyertes mégsem kap kézhez. Ezért nem tudunk felelősséget vállalni.
  • Azon felhasználókat, akik nem adják át a felkínált tételt, vagy nem utalják át a megnyert tételek ellenértékét, kizárjuk a következő kampányokból!
  • Csatlakozzatok a hivatalos FB csoportunkhoz! Mivel a kampánynak sok résztvevője, ezért az elmúlt években a kommunikációban voltak fennakadások. A facebook csoport segítségével szeretnénk megkönnyíteni a résztvevők közötti kapcsolatteremtést, itt feltehetitek a krédéseiteket. Ha nem vagy facebook felhasználó, és kérdésetek van a kampánnyal kapcsolatban, akkor a  kampányoldal alján van lehetőségetek általános kérdéseket feltenni.