Karácsonyi adománygyűjtő licit 2020

Szervező:
prof

InDaHouse Hungary

Az InDaHouse Hungary Egyesület önkéntesei borsodi falvakban élő, hátrányos helyzetű gyerekeknek tartanak egyéni és csoportos fejlesztő foglalkozásokat heti rendszerességgel. Céljuk, hogy a hozzájuk járó gyerekek önmegvalósító, felelős, a saját sorsukat irányító felnőttekké váljanak, akik a tőlük kapott támogatást be tudják építeni a gyermekeik nevelésébe.

További infók az alapítvány weboldalán!

 

Üdv a fedélzeten!

Először is nagyon köszönöm mindenkinek, aki felajánlott bármit is a licitre, illetve azoknak is, akik licitáltak ezekre a tételekre. Idén is szép összeget sikerült összegyűjtenünk a jó ügy érdekében. A rekorddöntés idén elmaradt, de így is több mint 700.000 Ft-ot viszünk majd az alapítványnak!

A licit véget ért november 20-án este, most jön a dolog neheze: az adományok begyűjtése és a nyeremények átadása. Ezért aztán kérek mindenkit, alaposan olvassa el a lenti pontokat, és cselekedjen ezeknek megfelelően:

 1. Tudom, jön a karácsony és hétköznapokban is mindig akadnak teendők, ráadásul 2020 van, de annak érdekében, hogy ne nyúljanak el túlságosan az átadások, mint az elmúlt években, kapjon ez is prioritást!
 2. Ha megnyertél egy tételt, kapni fogsz egy e-mailt, amiben megtalálod a felajánló e-mail címét (ha nem kaptál, nézz be a SPAM folderbe is). A felajánló szintén megkapja ezt az e-mailt és látja az elérhetőségedet. Egyeztessetek, az átadásról/átvétel/postázásról. Ha megtörtént az átadás, postázták a tételt, akkor pipáljátok a tétel oldalán a megfelelő átadtam, átvettem pipát 
 3. A felajánlott pénzösszeget utaljátok át nekem, a következő számlaszámra:
Hauszknecht Imre, CIB:
10702026-63126312-51100005


A közleménybe írjátok be a neveteket, illetve - mivel többen több dolgot is megnyertek - soroljátok fel a fizetett tételek oldalán megtalálható négyjegyű azonosítókat! pl.: Azon.: 5438, 5623

Ha egy tétel ellenértéke nem érkezik meg 2020. december 02. 19:00-ig, akkor a licitet érévnytelennek tekintjük, a nyertes a nyereményét nem veheti át!


Fontos! Azoknál tételeknél, ahol a nyereménynek csak egy része megy jótékonyságra, ott csak a megfelelő hányadot küldjétek nekem. A felajánlót megillető hányadról egyeztessetek a felajánlóval!

4. Ha megjött az utalás, azt a tétel oldalán jelzem vissza! Az összeg beérkezéstől számított 24 órán belül rögzítem a visszajelzést a kérdéses a tétel oldalára.

5. Ha a felajánló látja egy felajánlott tétel adatlapján, hogy megérkezett hozzám az utalás, igyekezzen minél előbb átadni/postázni a tételt a nyertesnek! Személyes átadásnál törekedjetek a minimális személyes kontaktusra, és a tartástok be a Covid-19-cel kapcsolatos aktuális előírásokat!

Még egyszer hálásan köszönöm mindenkinek a részvételt, és nagyon szépen kérek mindenkit, hogy cselekedjen gyorsan!

Nagylelkű kalózok vagytok!

Üdv: Imre

Leírás

Fontos: Olyan e-mail címmel regisztrálj, amit rendszeresen olvasol, mert oda kapsz értesítőket a licitek állásáról, és a kampány végi teendőkről! A Beállítások/Profil menüpontban tudod módosítani az e-mail címedet ha szükséges!

Az elmúlt években igen sikeres volt a karácsonyi adománygyűjtő akció, reméljük idén is csatlakoztok a CFP jótékonykodó flottillájához. Nincs más teendőtök, mint felhúzni a rénszarvaskoponyás zászlót és adakozni...

Nyugalom, ez évben sem a saját, titkos kincstárunkat szeretnénk gyarapítani, a befolyt összeget idén a InDaHouse Hungarynek ajánljuk fel, akik borsodi falvakban élő, hátrányos helyzetű gyerekeknek tartanak egyéni és csoportos fejlesztő foglalkozásokat heti rendszerességgel.

Az adományokat idén is én (Hauszknecht Imre) fogom gyűjteni egy adott bankszámlán, és én utalom át egyben a végén. Nem tudom levonni az adómból az összeget, nem erre játszom.

Megjegyzés: Ez egy jótékony játéklicit, nem pedig "vegyünk játékot nagyon olcsón". ;)

 

Szabályok

Mielőtt bármit tennél a kampányban, olvasd el figyelmesen lefelé görgetve a szabályokat!

 • Aki csatlakozik, beleegyezik, hogy az adományt az InDaHouse Hungary Egyesület kapja.
 • A kampány 2020. november 6. 10:00 - 2020. november 20. 20:00 között aktív.
 • Mielőtt feltöltesz egy tételt olvasd el a Hirdetéskre vonatkozó szabályokat! Ezeket a Hirdetésfeladás felület tetején találjátok. A szabályoknak nem megflelő tételeket töröljük!
 • Fenntartjuk a jogot, hogy érvénytelenítsünk konkrét liciteket.
 • A kampány lezárása után a kifizetést és az utalásokat le kell bonyolítani december 2-ig, hogy biztosan odaérjen az adományunk karácsonyig! Ha egy tétel ellenértéke nem érkezik meg 2020. december 02. 19:00-ig, akkor a licitet érévnytelennek tekintjük, a nyertes a nyereményét nem veheti át!
 • Átadásra a következő szabályok vonatkoznak:
  • Csak akkor adjátok át a terméket, ha már megérkezett hozzánk az ellenértéke, és azt jeölltük a rnedszerben.
  • A szervezők nem gyűjtik a felajánlott játékokat, azt a felajánló adja át személyesen/postán a kampány lezárta és az utalások beérkezte után! 
  • Átadásnál törekedjetek a minimális személyes kontaktusra, és a tartástok be a Covid-19-cel kapcsolatos aktuális előírásokat!
 • Nagyon ritkán, de sajnos előfordul, hogy egy megnyert tételt a nyertes mégsem kap kézhez. Ezért nem tudunk felelősséget vállalni.
 • Azon felhasználókat, akik nem adják át a felkínált tételt, vagy nem utalják át a megnyert tételek ellenértékét, kizárjuk a következő kampányokból!
 • Csatlakozzatok a hivatalos FB csoportunkhoz! Mivel a kampánynak sok résztvevője, ezért az elmúlt években a kommunikációban voltak fennakadások. A facebook csoport segítségével szeretnénk megkönnyíteni a résztvevők közötti kapcsolatteremtést, itt feltehetitek a krédéseiteket. Ha nem vagy facebook felhasználó, és kérdésetek van a kampánnyal kapcsolatban, akkor a  kampányoldal alján van lehetőségetek általános kérdéseket feltenni.

 

 

Hozzászólások

2020. 11. 28. 14:04
Sziasztok! Már csak 7 ember kb. 50.000 Ft-nyi adománya hiányzik, minden más utalás beérkezett. Látom szép számmal eljutottak már tételek az új gazdájukhoz. Aki már átvette/átadta a jussát, ne felejtse el jelölni a profilján az Archív vagy Nyertes licitek menüpontban! Egyeztettünk az lnDaHouse csapattal is, jövő péntek délután tartjuk a "távátadót". A kampánybeszámoló pedig várhatóan a rákövetkező hétre készül el.

2020. 11. 20. 20:01
a profilodnál vannak ilyen listák

2020. 11. 18. 13:53
Megvan. A nevemre kattintva.

2020. 11. 18. 13:49
Itt tényleg nincs olyan opció, hogy a saját tételeimet (felajánlott és/vagy licitált) szeretném ellnőrizni?