Karácsonyi adománygyűjtő licit 2018

Szervező:

Leírás

UPDATE - 2018.12.13.

Miközben már csak pár ezer Ft beérkezésére várok, János beépített pár új funkciót a felületre.

A profilotokon:

 • Feltöltött tételek oldalon, a Művelet oszlopban tételenként jelölhetitek, hogy átadtátok/postára adtátok a tételt.  Itt látszik az is, ha a nyertes jelölte az átvételt.
 • Nyertes licitek oldalon jelölhetitek, azokat a tételeket, amiket sikerüt átvenni (vagy épp nem).

Továbbá:  az átutalások beérkezését, illetve átadásra/átvételre vonatkozó információk megjelennek, az adott tétel adatlapján is, a Tranzakció státusz szekcióban.

FONTOS UPDATE - 2018.12.05.

Sajnos nagyon sok esetben a kiküldött e-mail-ek a SPAM mappákban kötöttek ki. Kérlek nézzetek körül a SPAM-ben nem került-e oda valami. Ez akkor is előfordulhatott, ha bizonyos e-maileket megkaptatok! Lentebb bemásolom a kampányzáró e-mail szövegét, ha még így sincs meg az e-mail.

További fontos frissítések.

A profilotokon látszik:

 • Feltöltött tételek oldalon, tételenként látszik, hogy ki nyerte a licitet, a nyertes e-mail címe, és hogy megkaptam-e már az utalást.
 • Nyertes licitek oldalon látszik, hogy mit nyertetek meg. A felajánló neve és e-mail címe, és hogy megkaptam-e már az utalást erről a tételről.

Ha még nem vettétek fel a nyertesekkel/adományozókkal kérlek tegyétek meg mielőbb!!!!!

Továbbá az átutalások beérkezését látjátok, az adott tétel adatlapján is, a tétel neve mellett!

Ha elutaltátok a pént, de két nap múlva sem látjátok a beérkezést, vagy kérdésetek van, keressetek az eonimi@gmail.com címen!

Jánosék folyamtosan dolgoznak az oldalon, nemsokára jelölni tudjátok az átdaásokat, átvételeket is!

Ahgoy ígértem, bemásolom a kampányzáró e-mail szövegét, ha még mindig nincs meg az e-mail:

Üdv a fedélzeten!

Először is nagyon köszönöm mindenkinek, aki felajánlott bármit is a licitre, illetve azoknak is, akik licitáltak ezekre a tételekre. Idén is szép összeget sikerült összegyűjtenünk a jó ügy érdekében, és igen, idén is rekordot döntöttünk: 647.400 Ft-ot viszünk majd az alapítványnak!

A licit véget ért november 30-án este, most jön a dolog neheze: az adományok begyűjtése és a nyeremények átadása. Ezért aztán kérek mindenkit, alaposan olvassa el a lenti pontokat, és cselekedjen ezeknek megfelelően:

 1. Tudom, jön a karácsony és hétköznapokban is mindig akadnak teendők, de annak érdekében, hogy ne nyúljanak el túlságosan az átadások, mint az elmúlt években, kapjon ez is prioritást
 2. Ha megnyertél egy tételt, kapni fogsz egy e-mailt, amiben megtalálod a felajánló e-mail címét (ha nem kaptál, nézz be a SPAM folderbe is). A felajánló szintén megkapja ezt az e-mailt és látja az elérhetőségedet. Egyeztessetek, az átadásról/átvétel/postázásról. Ha megtörtént az átadás, postázták a tételt, akkor pipáljátok a tétel oldalán a megfelelő átadtam, átvettem pipát(ez egy-két napon belül felkerül a tételek oldalára)!
 3. A felajánlott pénzösszeget utaljátok át nekem, a következő számlaszámra:

Hauszknecht Imre, CIB:

10702026-63126312-51100005


közleménybe írjátok be a neveteket, illetve - mivel többen több dolgot is megnyertek - soroljátok fel a fizetett tételek oldalán megtalálható négyjegyű azonosítókat! pl.: Azonosító: 1238
Fontos! Azoknál tételeknél, ahol a nyereménynek csak egy része megy jótékonyságra, ott csak a megfelelő hányadot küldjétek nekem. A felajánlót megillető hányadról egyeztessetek a felajánlóval!

 1. Ha megjött az utalás, azt a tétel oldalán jelzem vissza (ez egy-két napon belül ez is felkerül a tételek oldalára)!

Kiegészítés: Akik az én vagy az általam feltett kiadói tételt nyerték meg, olvassák ezt el alaposan, és cselekedjenek a leírtak szerint! Mivel 50 körüli tételt kell szétosztanom, ezért a lehető leghatékonyabb módon szeretném ezt végrehajtani. Lehetőség van a nyereményeket átvenni Pécsen. Postázni viszont csak akkor fogok, ha mindenkitől, aki postázást kér, megkapom a címét, hogy ne egyesével rohangáljak a postára.

Még egyszer hálásan köszönöm mindenkinek a részvételt, és nagyon szépen kérek mindenkit, hogy cselekedjen gyorsan!

Igazán nagylelkű kalózok vagytok!

Üdv: Imre


----------------------------------------------------------------------------

Mielőtt bármit tennél a kampányban, olvasd el figyelmesen lefelé görgetve a szabályokat!

Az elmúlt években igen sikeres volt a karácsonyi adománygyűjtő akció, reméljük idén is csatlakoztok a CFP jótékonykodó flottillájához. Nincs más teendőtök, mint felhúzni a rénszarvaskoponyás zászlót és adakozni...

Ahogy tavaly, úgy idén is egyetlen alapítvány a célunk. Tudom, ez többeknek nem volt szimpatikus, de mi elégedettek vagyunk a formátummal, és most sem szeretnénk ha az adományok összegyűjtése és az adminisztráció túlságosan szétforgácsolódna. Nyugalom, ez évben sem a saját, titkos kincstárunkat szeretnénk gyarapítani, a befolyt összeget idén a Szememfénye Alapítványnak ajánljuk fel, akik egy gyermek hospice házat üzemeltetnek Pécsen, és rettenetesen nehéz anyagi helyzetben vannak.

Az adományokat én (Hauszknecht Imre) fogom gyűjteni egy adott bankszámlán, és én utalom át egyben a végén.

A legfontosabb szabály: Aki csatlakozik, belegyezik, hogy az adományt a Szememfénye alapítvány kapja. Megszabhatja azonban, hogy a befolyt összeg mekkora részét szeretné átutalni, de minimum a felét. pl. Sanyi felteszi a már megunt Zooloretto társasjátékát. Kezdőlicitnek beállít 1000 Forintot, és megszabja, hogy a végösszeg 70%-át ajánlja fel jótékonyságra.

Ha bármilyen kérdésetek van a kampánnyal kapcsolatban, ne kíméljetek! A kampányoldal alján van lehetősgetek általános kérdéseket feltenni.

Fontos! Nem tudom levonni az adómból az összeget, nem erre játszom.

Megjegyzés: Ez egy jótékony játéklicit, nem pedig "vegyünk játékot nagyon olcsón". ;)

Szabályok

Felajánlóként:
 • Egy hirdetésben egyetlen tétel szerepeljen!
 • Minden hirdetésben legyen legalább egy kép!
 • Írd le a tétel állapotát, kiadását, nyelvfüggőségét stb.
 • Állítsd be a felajánlandó részt! Alapból 50%, de mi  nagyon örülünk, ha többet ajánlasz fel a bevételből. :)
 • Ha több egyforma tételt teszel fel, akkor a nevükben számmal különböztesd meg őket, pl.: Robinson Crusoe: Crewman 1, Robinson Crusoe: Crewman 2
 • Ez egy társasjátékos adománygyűjtés, ezért  társasjátékokat, kiegészítőiket és kellékeiket várunk felajánlásként, illetve olyan egyéb tárgyakat (pl.: könyvet, DVD-t) és szolgáltatásokat (pl.: közös játékparti, figurafestés), amelyek társasjátékozással kapcsolatosak. Ezen kívül legfeljebb szerepjátékok esetleg Kaland Játék Kockázat könyvek jöhetnek.
 • Meg kell határoznod az átadás módját és helyét. Postázás esetén azt, hogy mit vállalsz? Erre külön töltendő mezőt ad a rendszer.
 • Feltett tételt csak addig lehet törölni, amíg nem érkezett ár licit!
 • Az átadást/postára adást le kellene bonyolítani december 10-ig, hogy biztosan odaérjen az adományunk karácsonyig.
 • Fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsunk posztokat.
Licitálóként:
 • A licit vége november 30., péntek 23:00
 • Minden új licit a határidő utolsó 10 percében (és utána) 10 perccel tolja ki a határidőt (tehát ha valaki november 30-én 22:55-kor licitál, az új határidő 23:05-lesz). A licit addig megy, amíg nincs több licit 10 percen belül.
 • A licitek minimumja sávonként változik:
  • 5000-ig minimum 100 Ft
  • 5000 Ft felett minimum 500 Ft
  • 30.000 Ft felett minimum 1000 Ft
   összeggel kell emelni az aktuális ajánlatot.
 • kifizetést le kellene bonyolítani december 10-ig, hogy biztosan odaérjen az adományunk karácsonyig.
 • Fenntartjuk a jogot, hogy érvénytelenítsünk konkrét liciteket.