Anachrony csomag Exopáncél figura szettel és állítható Pilgrim habkarton figurával, dedikálva

Megtekintve: 530 Megfigyelők: 4
Hirdető: Schőberl Frigyes
Azonosító: 5712
Adomány mértéke: 100 %

Az Anachrony egy euro jellegű, munkáslehelyező stratégiai játék 2-4 játékos számára. Ebben az időutazós, poszt-apokaliptikus sci-fi világban a játékosok egy-egy Vezér bőrébe bújva igyekeznek megmenteni és a dicső jövő felé vezetni saját frakciójukat különböző akciók végrehajtásával, melyeket eltérő kvalitású munkásaikkal hajthatják végre. Azonban nem elég az akciókkal tervezni, a munkásainknak szükségük van exopáncélokra, hogy a zord körülmények közt túléljenek, valamint ügyesen kell gazdálkodni a nyersanyagokkal, a vízzel és megfelelő épületeket kell felhúznunk, hogy felkészülhessünk az újabb közelgő kataklizmára. Mindebben segítségünkre lehet jövőbeli énünk, ugyanis a játék nyújtotta időutazás segítségével nyersanyagokat és eszközöket küldhetünk az időben oda-vissza, de vigyázzunk - az idő manipulációja könnyen végzetes anomáliákhoz vezethet!

A felajánlás tartalma egy új, bontatlan Anachrony Essential Edition, mely tartalmazza az alapjátékot; egy új, bontatlan Exosuit Miniature Pack, mely tartalmaz 24 gyönyörű, részletesen kidolgozott Exopáncél figurát, melybe a munkásokat helyezhetjük a karton tokenek helyett; illetve a felajánlás extra része egy nagy méretű, talpára állítható Pilgrim exopáncél habkarton figura, melynek a hátoldalát minden Mindclash Games tag személyre szólóan aláír.

A játékot a magyar Mindclash Games ajánlotta fel. A játék állapota új, bontatlan. A szabálykönyv angol nyelvű, de a játék teljesen ikonizált, így nyelvfüggetlen. Magyar fordítás elérhető a játék boardgamegeek.com oldalán. További információ: https://mindclashgames.com/anachrony-universe/anachrony/

Kedvcsináló: https://www.pcguru.hu/hirek/tarsalgo-anachrony-essential-edition-a-mindclash-gamestol/58565

Átvétel Budapesten, vidéken kiszállítással az eladó terhére.

További információk

Tranzakció státusz

Az átutalás megérkezett
-
Az átvétel megtörtént
Ajánlattevő Ajánlat Időpont
25 000
Ft
2020. nov. 11. 13:23:12
28 000
Ft
2020. nov. 17. 8:19:18
30 000
Ft
2020. nov. 18. 14:30:48
33 000
Ft
2020. nov. 20. 11:14:34

Hozzászólások

Még senki sem szólt hozzá