Anachrony csomag Exopáncél figura szettel és állítható Pilgrim habkarton figurával, dedikálva

Megtekintve: 1793 Megfigyelők: 4
Hirdető: Schőberl Frigyes
Azonosító: 5712
Adomány mértéke: 100 %

Az Anachrony egy euro jellegű, munkáslehelyező stratégiai játék 2-4 játékos számára. Ebben az időutazós, poszt-apokaliptikus sci-fi világban a játékosok egy-egy Vezér bőrébe bújva igyekeznek megmenteni és a dicső jövő felé vezetni saját frakciójukat különböző akciók végrehajtásával, melyeket eltérő kvalitású munkásaikkal hajthatják végre. Azonban nem elég az akciókkal tervezni, a munkásainknak szükségük van exopáncélokra, hogy a zord körülmények közt túléljenek, valamint ügyesen kell gazdálkodni a nyersanyagokkal, a vízzel és megfelelő épületeket kell felhúznunk, hogy felkészülhessünk az újabb közelgő kataklizmára. Mindebben segítségünkre lehet jövőbeli énünk, ugyanis a játék nyújtotta időutazás segítségével nyersanyagokat és eszközöket küldhetünk az időben oda-vissza, de vigyázzunk - az idő manipulációja könnyen végzetes anomáliákhoz vezethet!

A felajánlás tartalma egy új, bontatlan Anachrony Essential Edition, mely tartalmazza az alapjátékot; egy új, bontatlan Exosuit Miniature Pack, mely tartalmaz 24 gyönyörű, részletesen kidolgozott Exopáncél figurát, melybe a munkásokat helyezhetjük a karton tokenek helyett; illetve a felajánlás extra része egy nagy méretű, talpára állítható Pilgrim exopáncél habkarton figura, melynek a hátoldalát minden Mindclash Games tag személyre szólóan aláír.

A játékot a magyar Mindclash Games ajánlotta fel. A játék állapota új, bontatlan. A szabálykönyv angol nyelvű, de a játék teljesen ikonizált, így nyelvfüggetlen. Magyar fordítás elérhető a játék boardgamegeek.com oldalán. További információ: https://mindclashgames.com/anachrony-universe/anachrony/

Kedvcsináló: https://www.pcguru.hu/hirek/tarsalgo-anachrony-essential-edition-a-mindclash-gamestol/58565

Átvétel Budapesten, vidéken kiszállítással az eladó terhére.

További információk

Tranzakció státusz

Az átutalás megérkezett
-
#Atvetel.AtvetelMegtortent#
#Licit.owner# #Licit.price# #Licit.time# #Licit.actions#
25,000
Ft
3 years ago
28,000
Ft
3 years ago
30,000
Ft
3 years ago
33,000
Ft
3 years ago