Karácsonyi adománygyűjtő licit 2021

Szervező:

Veni Vidi Vici Alapítvány

A Veni Vidi Vici Alapítvány első számú célja a halmozottan sérült gyermekek oktatása iskolai keretek között. Az Alapítvány hisz abban, hogy egy oktatási intézménynek az élet színességét kell szimbolizálnia, ezért az elzárt, szegregált oktatás helyett a szociális integrációra törekszik, mely lehetőséget biztosít a sérült és ép diákoknak a találkozására az iskolai szüneteken, ünnepségeken, ebédlőben...

További infók az alapítvány weboldalán!

Leírás

Fontos: Olyan e-mail címmel regisztrálj, amit rendszeresen olvasol, mert oda kapsz értesítőket a licitek állásáról, és a kampány végi teendőkről! A Beállítások/Profil menüpontban tudod módosítani az e-mail címedet ha szükséges!

Az elmúlt években igen sikeres volt a karácsonyi adománygyűjtő akció, reméljük idén is csatlakoztok a CFP jótékonykodó flottillájához. Nincs más teendőtök, mint felhúzni a rénszarvaskoponyás zászlót és adakozni...

A befolyt összeget idén a Veni Vidi Vici Alapítványnak ajánljuk fel, akik célja lehetőséget adni a sérült gyermekeknek az oktatásra, majd a későbbiek során a sérült felnőtteknek a munkavégzésre, és az önálló életre.

Az adományokat idén is én (Hauszknecht Imre) fogom gyűjteni egy adott bankszámlán, és én utalom át egyben a végén. Nem tudom levonni az adómból az összeget, nem erre játszom.

Megjegyzés: Ez egy jótékony játéklicit, nem pedig "vegyünk játékot nagyon olcsón". ;)

Szabályok

Mielőtt bármit tennél a kampányban, olvasd el figyelmesen lefelé görgetve a szabályokat!

  • Aki csatlakozik, beleegyezik, hogy az adományt a Veni Vidi Vici Alapítvány kapja.
  • A kampány 2021. november 8. 10:00 - 2021. november 22. 20:00 között aktív.
  • Mielőtt feltöltesz egy tételt olvasd el a Hirdetéskre vonatkozó szabályokat! Ezeket a Hirdetésfeladás felület tetején találjátok. A szabályoknak nem megfelelő tételeket töröljük!
  • Fenntartjuk a jogot, hogy érvénytelenítsünk konkrét liciteket.
  • A kampány lezárása után a kifizetést és az utalásokat le kell bonyolítani december 3-ig, hogy biztosan odaérjen az adományunk karácsonyig! Ha egy tétel ellenértéke nem érkezik meg 2021. december 6. 19:00-ig, akkor a licitet érévnytelennek tekintjük, a nyertes a nyereményét nem veheti át!
  • Átadásra a következő szabályok vonatkoznak:
    • Csak akkor adjátok át a terméket, ha már megérkezett hozzánk az ellenértéke, és azt jeölltük a rnedszerben.
    • A szervezők nem gyűjtik a felajánlott játékokat, azt a felajánló adja át személyesen/postán a kampány lezárta és az utalások beérkezte után! 
    • Átadásnál törekedjetek a minimális személyes kontaktusra, és a tartástok be a Covid-19-cel kapcsolatos aktuális előírásokat!
  • Nagyon ritkán, de sajnos előfordul, hogy egy megnyert tételt a nyertes mégsem kap kézhez. Ezért nem tudunk felelősséget vállalni.
  • Azon felhasználókat, akik nem adják át a felkínált tételt, vagy nem utalják át a megnyert tételek ellenértékét, kizárjuk a következő kampányokból!
  • Csatlakozzatok a hivatalos FB csoportunkhoz! Mivel a kampánynak sok résztvevője, ezért az elmúlt években a kommunikációban voltak fennakadások. A facebook csoport segítségével szeretnénk megkönnyíteni a résztvevők közötti kapcsolatteremtést, itt feltehetitek a krédéseiteket. Ha nem vagy facebook felhasználó, és kérdésetek van a kampánnyal kapcsolatban, akkor a  kampányoldal alján van lehetőségetek általános kérdéseket feltenni.