Garden Dice + kieg (The Card Expansion)

Megtekintve: 599 Megfigyelők: 1
Hirdető: Varga Zoltán
Azonosító: 6386
Adomány mértéke: 100 %

A Garden Dice egy családi stratégiai játék, amely a kockadobást, a lapkalerakást és a készletgyűjtést kombinálja. A játéktábla egy kertet 6x6-os rácsként ábrázol, amelybe vetőmag- és zöldséglapkákat helyeznek el kockadobások alapján. A játékosok felváltva használják a kockákat, hogy öt különböző típusú zöldséget ültessenek, öntözzenek és szüreteljenek be, különböző pontértékekkel, az alacsony töktől a hatalmas padlizsánig.

A játék láncoló mechanizmusa lehetővé teszi a játékosok számára, hogy egyetlen akcióval több lapkát öntözzenek vagy szedjenek be, így a játékosok egymás láncaira építhetnek. A játékosok madár- és nyúllapkákkal is megehetik más játékosok vetőmag- és zöldséglapkáit, de nem ússzák meg kisebb büntetés nélkül. Két másik speciális lapka – a napóra és a madárijesztő – lehetővé teszi a játékosoknak, hogy módosítsák a dobókocka-dobásokat vagy megvédjék saját lapkáikat.

A Garden Dice-ben található Gnome kiegészítő hozzáadható az alapjátékhoz, hogy a játékosok beállíthassák a kockadobásokat a zöldségek megvásárlásához, öntözéséhez és betakarításához, ami stratégiaibb élményhez vezet.

A bónuszok növelik a lapkák értékét a betakarítás során, és a játék végén további pontok járnak a készletek összegyűjtéséért. Az a játékos nyer, akinek az utolsó lapka elvételekor a legtöbb pontja van.

  • a kieg, ami még ezt a sok mindent is meg tudja bolondítani kicsit. Viszont nyelvfüggővé teszi az alapjátékot, mert az önmagában még nyelvfüggetlen.

Tranzakció státusz

Az átutalás megérkezett
#Atadas.PostazasMegtortent#
#Atvetel.AtvetelMegtortent#
#Licit.owner# #Licit.price# #Licit.time# #Licit.actions#
6,000
Ft
2 years ago