Karácsonyi adománygyűjtő licit 2023

Szervező:

Csodalámpa Alapítvány

A befolyt összeget idén a Csodalámpa Alapítványnak ajánljuk fel. A közhasznú alapítvány célja évente 230-280 életveszélyesen beteg 3 és 18 év közötti, Magyarországon gyógykezelt gyerek egy-egy saját kívánságának teljesítése.

További infók az alapítvány weboldalán!

Kampány végi teendők!

Üdv a fedélzeten!


Először is nagyon köszönöm mindenkinek, aki felajánlott bármit is a licitre, illetve azoknak is, akik licitáltak ezekre a tételekre. Idén is szép összeget sikerült összegyűjtenünk a jó ügy érdekében. A rekorddöntés idén elmaradt, de így is több mint 1.000.000 Ft-ot viszünk majd az alapítványnak!

A licit véget ért december 3-án este, most jön a dolog neheze: az adományok begyűjtése és a nyeremények átadása. Ezért aztán kérek mindenkit, alaposan olvassa el a lenti pontokat, és cselekedjen ezeknek megfelelően:

 1. Tudom, jön a karácsony és hétköznapokban is mindig akadnak teendők, de annak érdekében, hogy ne nyúljanak el túlságosan az átadások, mint az elmúlt években, kapjon ez is prioritást!
 2. A profilotokon a "Nyertes licitek" fülön szintén látszik, hogy mit nyertetek, és a felajánló elérhetősége. A "Feltöltött tételek" fülön az általatok felajánlott tételek mellett pedig a nyertesek nevei elérhetőségét látjátok. A megnyert/felajánlott tételekről e-mailt-is kaptok (ha nem kaptál, nézz be a SPAM folderbe is).
 3. A felajánlott pénzösszeget utaljátok át nekem: Hauszknecht Imre, CIB:
 4. A közleménybe írjátok be a neveteket, illetve - mivel többen több dolgot is megnyertek - soroljátok fel a fizetett tételek oldalán megtalálható négyjegyű azonosítókat! pl.: 5438,5623
 5. Ha egy tétel ellenértéke nem érkezik meg 2023. december 11. 19:00-ig, akkor a licitet érévnytelennek tekintjük, a nyertes a nyereményét nem veheti át!
 6. Fontos! Azoknál tételeknél, ahol a nyereménynek csak egy része megy jótékonyságra, ott csak a megfelelő hányadot küldjétek nekem. A felajánlót megillető hányadról egyeztessetek a felajánlóval!
 7. Ha megjött az utalás, azt a tétel oldalán jelzem vissza! Az összeg beérkezéstől számított 24 órán belül rögzítem a visszajelzést a kérdéses a tétel oldalára.
 8. Ha a felajánló látja egy felajánlott tétel adatlapján, hogy megérkezett hozzám az utalás, igyekezzen minél előbb átadni/postázni a tételt a nyertesnek! 
 9. Egyeztessetek, az átadásról/átvétel/postázásról! Ha megtörtént az átadás, postázták a tételt, akkor pipáljátok a tétel oldalán a megfelelő átadtam, átvettem pipát!

Még egyszer hálásan köszönöm mindenkinek a részvételt, és nagyon szépen kérek mindenkit, hogy cselekedjen gyorsan!

Nagylelkű kalózok vagytok!

Üdv: Imre

Leírás

Fontos: Olyan e-mail címmel regisztrálj, amit rendszeresen olvasol, mert oda kapsz értesítőket a licitek állásáról, és a kampány végi teendőkről! A Beállítások/Profil menüpontban tudod módosítani az e-mail címedet ha szükséges!

Az elmúlt években igen sikeres volt a karácsonyi adománygyűjtő akció, reméljük idén is csatlakoztok a CFP jótékonykodó flottillájához. Nincs más teendőtök, mint felhúzni a rénszarvaskoponyás zászlót és adakozni. Az adományokat idén is én (Hauszknecht Imre) fogom gyűjteni egy adott bankszámlán, és én utalom át egyben a végén. Nem tudom levonni az adómból az összeget, nem erre játszom.

Megjegyzés: Ez egy jótékony játéklicit, nem pedig "vegyünk játékot nagyon olcsón". ;)

Szabályok

Mielőtt bármit tennél a kampányban, olvasd el figyelmesen lefelé görgetve a szabályokat!

 • Aki csatlakozik, beleegyezik, hogy az adományt a Csodalámpa Alapítvány kapja.
 • A kampány 2023. november 13. 10:00 - 2023. december 3. 22:00 között aktív.
 • Az utolsó napon a licitek elkezdenek véletlenszerűen lezáródni. Így nem érdemes az utolsó pillanatra várni, mert december 3. 10:00-tól már bármelyik licitálást lezárhatja a program.
 • Mielőtt feltöltesz egy tételt olvasd el a Hirdetéskre vonatkozó szabályokat! Ezeket a Hirdetésfeladás felület tetején találjátok. A szabályoknak nem megfelelő tételeket töröljük!
 • Fenntartjuk a jogot, hogy érvénytelenítsünk konkrét liciteket.
  • A kampány lezárása után a kifizetést és az utalásokat le kell bonyolítani december 11-ig, hogy biztosan odaérjen az adományunk karácsonyig! Ha egy tétel ellenértéke nem érkezik meg 2023. december 11. 19:00-ig, akkor a licitet érévnytelennek tekintjük, a nyertes a nyereményét nem veheti át!
 • Átadásra a következő szabályok vonatkoznak:
  • Csak akkor adjátok át a terméket, ha már megérkezett hozzánk az ellenértéke, és azt jelöltük a rendszerben.
  • A szervezők nem gyűjtik a felajánlott játékokat, azt a felajánló adja át személyesen/postán/futárral a kampány lezárta és az utalások beérkezte után! 
 • Nagyon ritkán, de sajnos előfordul, hogy egy megnyert tételt a nyertes mégsem kap kézhez. Ezért sajnos nem tudunk felelősséget vállalni.
 • Azon felhasználókat, akik nem adják át a felkínált tételt, vagy nem utalják át a megnyert tételek ellenértékét, kizárjuk a következő kampányokból!
 • Csatlakozzatok a hivatalos FB csoportunkhoz! Mivel a kampánynak sok résztvevője, ezért a facebook csoport segítségével szeretnénk megkönnyíteni a résztvevők közötti kapcsolatteremtést, itt feltehetitek a kérdéseiteket. Ha nem vagy facebook felhasználó, és kérdésetek van a kampánnyal kapcsolatban, akkor a  kampányoldal alján van lehetőségetek általános kérdéseket feltenni.